Csongrád részletes!!!!!!!!!!!!

részletek:


Helyszín: Csongrád, Kossuth Lajos Általános Iskola, a főtéren, a templom mögötti parkban. Hétfőn 12 órától már lesz valaki az épületben közülünk, lehet érkezni.


Szállás: U.ott, teremben lehet aludni, értelemszerűen hálózsák szükséges, v. legalább takaró


Étkezés: Tulipán ételbár, a teremtől gyalog 3 perc, itt ebédet és meleg vacsorát lehet igényelni napi 640 Ft- ért. Reggeli önellátó módon!


Edzések: Hétfő du 3- tól az első edzés. Kedd- szerda- csütörtök- péntek de. 9- 11, du 3- 5- ig keikó. ha lesz rá igény, akkor szombat 9- től még tartunk egy 2 órás vívást. Bokutót hozzatok, lesz kata gyakorlás! Szoktunk bíráskodást is gyakorolni, így egy kis házi csapatversenyre is számíthattok pénteken, véletlenszerűen összeállított csapatokkal.


És akkor a köccség: A jelentkezők számától függően- 15 fő alatt kaja- szállás- edzés egész hétre 11.000 Ft, 15 fjelentkező felett 9.000 Ft. Ha valakinem kér mindent, természetesen egyéni megegyezés is lehetséges. Nem egész hétre napi 3.000 Ft a díj.


Jelentkezés módja: nálam: c Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 30-9671-468.


Határidő: július 31.


 


Lehet élezni a sinaikat, erőnlétet karbantartani! Mindenkit szeretettel várunk!


Tibor

   
2004. július 15., csütörtök
 
Hírarchivum   Home   E-mail

A Szegedi Kendó Egyesület honlapja - 2007.
Az oldal fenntartója a Szabad Szoftver Egyesület
www.sse.hu