OJB és MKSZ szai 2011

 

Szombaton Országos Junior Bajnokság és MKSZ szai volt.

A Juniorok küzdelmeiben Szegedet Tráser László képviselte. Laci két döntetlennel kijutott a pool-ból, de sajnos Polonkai Robin (egy ifjú miskolci titán) kiütötte két mennel a legjobb 8 között.

Lacit a pool küzdelmekért mindenképpen dicséret illeti, derekasan helytállt és amit előtte megbeszéltünk, azt próbálta megvalósítani.

Gratulálok, csak így tovább!

Az OJB után MKSZ szai volt az MJKK dojoban.

Ez volt az első ilyen rendezvény. Tulajdonképpen egy családi és kulturális délután került megrendezésre. A rendezvény célja az volt, hogy a Japán Kultúra által közelebb kerüljünk egymáshoz. Családtagjainknak, rokonainknak, barátainknak bemutathassuk amit csinálunk és közelebb hozhassuk hozzájuk a japán vívást. A nagyszabású találkozóval lehetőséget kívántunk teremteni arra, hogy a résztvevők és az érdeklődők jobban megismerjék MKSZ Szakágainak (Kendo, Iaido, Jodo) munkáját is.

A kendo-jodo-iaido Embu (harci) bemutatók között működött egy bolhapiac. Volt reiki és japán masszázs, lehetett origamizni és a kalligráfiával ismerkedni, továbbá Erdélyi Gábor tartott egy képes bemutatót a kendó válogatott történetéről. A programok előtt és után taiko dobok szóltak.

Azt gondolom, hogy kifejezetten kellemes délutánt töltöttünk el együtt.

TT

2011. szeptember 19., hétfő
 
Hírarchivum   Home   E-mail

A Szegedi Kendó Egyesület honlapja - 2007.
Az oldal fenntartója a Szabad Szoftver Egyesület
www.sse.hu