Kendósok a Szegedi Ifjúsági Napokon!


Az idei SZIN-en lehetőségünk volt mint civil szervezet bemutatkozni a nagyérdemű közönségnek. :) Persze nem tudtunk kellően felkészülni a sárra, az "alig" alkoholizált fiatalokra, de így is sikert könyvelhettünk el. Tartottunk bemutatót a betonúton (amiről előzőleg lesepertük a port), kiállítottunk felszereléseket, kiadványokat, folyamatosan vetítettük az egyik edzésünkön készült bemutatkozó dvd-nket (innen is le lehet tölteni) és természetesen személyesen is igyekeztünk bemutatni, mit is csinálunk mi szabadidőnkben. Ezen kívül Tibi és Balázs hoztak kalligráfia felszerelést, úgyhogy délutánonként ezt is kipróbálhatta bárki.

Az itt látható stábfotó azért nem teljes - eleve Tibi volt a fotós! -
másrészt Frankie lemaradt róla (ami tévedés, hiszen a vak is láthatja, hogy ott van! :) - a szerző), amit a következő képen pótolok azonnal.
:)


Körülbelül ez volt a mi területünk, igyekeztük a lehető legjobban
kihasználni, az elötte lévő betondarab volt a kata és dzsigeiko bemutatók
színtere. Jövőre ezt kicsit jobban megszervezzük.


Külön felhívnám a figyelmet erre a képre, ahol Balázs (is) látható. A poló az a bizonyos szegedi kendós póló, amit erre az alkalomra gyártattunk és még van belőle. Akit érdekel, lehet belőle rendelni (nincs túl sok!)

A letölthető filmen kívül a dvd lemezünk is rendelhető. Az ára gyakorlatilag a nyersanyagár és a postaköltség (kb. 450 Ft - nem tudom, pontosan mennyi a postaköltség) A film azonban majdnem megegyezik a dvd-vel, és máris elérhető!
Gyuri


   
2005. szeptember 05., hétfő
 
Hírarchivum   Home   E-mail

A Szegedi Kendó Egyesület honlapja - 2007.
Az oldal fenntartója a Szabad Szoftver Egyesület
www.sse.hu